Endelig kan vi så smått starte opp igjen! Av flere grunner velger vi kun å avvente gjenåpning av vårt tilbud til gravide, og kun tilby Mor&Barn-trening frem til sommeren. For å være sikre på at vi klarer å opprettholde én meters avstand og øvrige smittevernstiltak, legger vi timene utendørs og krysser fingrene for mye fint vær fremover.

Fra uke 20-26 vil vi tilby to Mor&Barn-timer per uke. En styrketime på Kaldnesbanen onsdager kl. 09.30-10.30 og en kondisjonstime i Teieskogen på fredager kl. 09.30-10.30. Oppmøte på Kaldnesbanen. Ta med et teppe eller håndkle du (og eventuelt babyen) kan ligge på til styrketimen, da noen av øvelsene vil foregå på bakken. Kondisjonstimen består av bakkeintervaller med vogn. Vi jobber i eget tempo og på tid. Derfor er det verken om å gjøre å være raskest eller ta flest turer opp og ned bakken. Målet er å få pulsen opp og en god opplevelse i fin natur. Timen avsluttes med noen enkle styrkeøvelser.

Vi åpner for inntil 20 personer. For trening alle disse ukene betaler du kun 750 kr. Meld deg på via påmeldingsskjemaet på nettsiden.

Vi gleder oss til å komme i gang igjen!

9. mai 2020 Elise